default-logo
Az I LOVE ICELAND csapata szeretettel köszönt minden régi és jövőbeni világjárót!

Több éves utazási tapasztalatokkal rendelkező, lelkes csapatunk a páratlan szépségű skandináv országokba szeretné elkalauzolni Önöket, azzal a nem titkolt céllal, hogy újabb rajongókat szerezzünk az itt található csodás országoknak.

Nem lesz nehéz dolgunk, hiszen akit a sors Európa e gyönyörű szegletébe vezeti, az szinte azonnal beleszeret a régió atmoszférájába, izgalmas kultúrájába és természet lenyűgöző szépségébe. Ez történt velünk is – valamikor réges-régen –, s azóta is szerelmesei vagyunk a területnek.

Van köztünk történész, pályát tévesztett közgazdász, és professzionális utazásszervező, akik garantálják az utazások szakmaiságát.

Nézzen be irodánkba, hogy személyesen mesélhessünk Izland és a skandináv országok érintetlen területeiről, kultúrájáról, látnivalóiról és aktív kikapcsolódási lehetőségeiről. Térjen be hozzánk, hogy megosszuk Önnel a részletekben rejlő titkokat, hogy közösen eldöntsük, mikor merrefelé érdemes elindulni, ha a legjobb pillanatban szeretné látni a csodákat vagy csak egy békés, aktív utazásra kikapcsolódásra vágyik

Utazzon velünk Izlandra és a skandináv országokba...

...ha nagy gonddal kialakított kiscsoportos körúton, komoly szakmai háttérrel és helyismerettel rendelkező magyar utaskísérőnk segítségével szeretné felfedezni a régió válogatott kincseit. Mindezt természetesen ipari méretektől és mentalitástól mentesen.

...ha kényelmes, egyedi élményre vágyik: próbálja ki, milyen egy testre szabott utazás! Milyen, ha név szerint várják a repülőtéren; milyen, ha egy – angolul vagy németül beszélő – idegenvezetővel kerül egy izgalmas világ közepébe; milyen, ha a saját sofőrje és vezetője segítségével rugalmasság költözik egy szervezett programba. Forduljon hozzánk kérdéseivel és győződjön meg róla, hogy az I LOVE ICELAND világában barátságos, sokat látott, segítőkész társaság várja. Egyedi kérésekért kattintson ide

Várjuk szíves érdeklődését, és kívánunk izgalmas, felfedezésekben gazdag utazást!

Indulhatunk?

I LOVE ICELAND - Kapcsolat
E-mail: info@iloveiceland.hu