default-logo
Válogass izlandi kiscsoportos útjaink közül. Aktuális útjainkat itt találod, de ha van már csapatod, egyénileg is leszervezzük nektek az utazást úgy, ahogy te szeretnéd! Egyéni utak szervezése

Iceland Ring – Novemberi kiscsoportos körút

2018. november 20. - 2018. november 27.
1 hetes kiscsoportos körút novemberben körbe az 1-es főút mentén. Délen még őszies az időjárás, északon már csodásan behavazott tájakkal találkozunk. Gleccserek, vízesések, lávamezők, lélegzetelállító fjordok mentén autózunk, esténként pedig várjuk a sarki fényt, hátha ránk világít.

Iceland Thermal – Izlandi termálfürdős körutazás

2019. január 08. - 2019. január 12.
Dél-Izlandi 5 napos körutazás, melynek során felkeressük a legszebb látnivalókat az Arany Körúton, a déli tengerpartot és a gleccserekből lezúduló csodálatos vízeséseket. Az utazást fűszerezzük azzal, hogy szinte minden napunkat egy kellemesen meleg termálfürdőben zárjuk. Mivel tél van, ha szerencsénk van, a fürdőből nézhetjük akár a sarki fényt is.

Iceland Winter Circle – Teljes kör a téli Izlandon

2019. január 22. - 2019. január 29.
1 hetes kiscsoportos körút az 1-es főút mentén. Izlandi tél a javából! Gyönyörűen behavazott vulkáni kráterek, gleccserek, jégmezők, vízesések, fekete-fehér kontrasztos tájak. Napközben csodálatos fények, esténként - kedvező időjárás esetén - sarki fény megfigyelése. Csak az jöjjön aki bírja a hideget, és szereti ha nem találkozik sok turistával :)

Iceland Winter Circle // Február – Teljes kör a téli Izlandon

2019. február 19. - 2019. február 26.
1 hetes kiscsoportos körút az 1-es főút mentén. Izlandi tél a javából! Gyönyörűen behavazott vulkáni kráterek, gleccserek, jégmezők, vízesések, fekete-fehér kontrasztos tájak. Napközben csodálatos fények, esténként - kedvező időjárás esetén - sarki fény megfigyelése. Csak az jöjjön aki bírja a hideget, és szereti ha nem találkozik sok turistával :)

Izland márciusban – Iceland Ring, a teljes kör

2019. március 12. - 2019. március 19.
1 hetes kiscsoportos körút az 1-es főút mentén. Márciusban már éled a természet, délen már színes a táj de északon még mindenhol hófödte hegyeket és fjordokat találunk. Gleccserek, hatalmas vízesések, lávamezők váltják egymást. Kedvező időjárás esetén sarki fényt is láthatunk.

Húsvét Izlandon – Iceland Ring, a teljes kör

2019. április 16. - 2019. április 23.
Húsvéti 1 hetes kiscsoportos körút az 1-es főút mentén. Nyugat-izlandi lávamezők, északi geotermikus gőzölgések, keleti fjordok, déli gleccserek és vízesések. Tavasszal már újraéled a temészet, elindulnak a bálnalesek és a hajók a gleccserlagúnákon. Még van esély a sarki fényre is.

Iceland Summer Ring

2019. június 15. - 2019. június 22.
Nyári 1 hetes, kiscsoportos körút az 1-es út mentén. Hosszú nappalok, rövid éjszakák, változatos, de melegebb hőmérséklet. Nyugaton lávavízesésekkel kezdünk, majd északi termálmezőkön és vulkáni kráterek között barangolunk. Keleti fjordok mentén jutunk le a gleccserekhez, és a déli tengerpart csodavízeséseihez.

Iceland Westfjords – Nyugat-Izlandi kiscsoportos körút

2019. augusztus 03. - 2019. augusztus 13.
Izland legérintetlenebb régiója a nyugati partvidék és a nyugati fjordok. Gyönyörű vízesések, gazdag madár- és növényvilág vár ránk 11 napon keresztül. Utunk során elmerülünk e távoli régió minden szépségében, kirándulunk ott ahol a madár se jár (ja, vagyis csak a madár jár), és termálfürdőzünk elképzelhetetlen helyeken.

Iceland Snow Kiting

Highlights One week experience Snow kiting lessons for beginners Proriders also welcome Icelandic magnificient landscape Breakfasts and dinners...