default-logo
Az I LOVE ICELAND csapata szeretettel köszönt minden régi és jövőbeni világjárót!

Több éves utazási tapasztalatokkal rendelkező, lelkes csapatunk a páratlan szépségű skandináv országokba szeretné elkalauzolni Önöket, azzal a nem titkolt céllal, hogy újabb rajongókat szerezzünk az itt található csodás országoknak.

Nem lesz nehéz dolgunk, hiszen akit egyszer Izlandra veti a sors, szinte azonnal beleszeret a ebbe a páratlan szépségű és lenyűgöző természeti adottságokkal rendelkező országba. Amikor 7 éve elkezdtünk Izlandot felfedezni, valami hasonló történt velünk is, és azóta megunhatatlanul tart a szerelem.

Csoportvezetőink közt van történész, professzionális idegenvezető, lelkes természetrajongó, akik garantálják az utazások biztonságát és szakmaiságát.

Időpont-egyeztetéssel várjuk szeretettel irodánkba, hogy személyesen is mesélhessünk Izland és a skandináv országok érintetlen területeiről, kultúrájáról, látnivalóiról és aktív kikapcsolódási lehetőségeiről. Közösen eldönthetjük, mikor merrefelé érdemes elindulni, ha a legjobb pillanatban szeretné látni a csodákat.

Utazzon velünk Izlandra és a skandináv országokba...

...ha kiscsoportos körúton, komoly szakmai háttérrel és helyismerettel rendelkező magyar utaskísérőink segítségével szeretné felfedezni Izland és skandináv országok titkait.

...ha kényelmes, egyedi élményre vágyik: állunk rendelkezésére, hogy kitaláljuk, mikor, hova, milyen kikapcsolódási lehetőségekkel utazzon.

Forduljon hozzánk kérdéseivel és győződjön meg róla, hogy az I LOVE ICELAND barátságos, sokat látott, segítőkész utazásszervező csapat, akik azért dolgoznak, hogy életreszóló élménnyel gazdagodjon. Egyedi kérésekért kattintson ide

Várjuk szíves érdeklődését, és kívánunk izgalmas, felfedezésekben gazdag utazást!

Indulhatunk?

I LOVE ICELAND - Kapcsolat
E-mail: info@iloveiceland.hu

Csapatunk

Viki
Viki 2011-ben rekreációszervező diplomát szerzett, 2013-ban pedig engedéllyel rendelkező idegenvezető lett. Mindeközben volt kitelepített idegenvezető, marketinges, majd 8 év után eldöntötte, hogy végleg az idegenforgalom területén marad. Mivel a skandináv országok szerelmese, Izland kiemelt helyet foglal el szívében, és szűnni nem tudó lelkesedéssel vezeti a kiscsoportos útjainkat Izland minden szegletébe. Kedvenc évszakja Izlandon a nyár, az ősz, a tél, a tavasz, és leginkább a déli-izlandi, kelet-izlandi, nyugati-izlandi és észak-izlandi területeken szeret kalandozni a legszívesebben.

Csaba
Csaba történészként diplomázott és több mint egy évtizedig egyetemen és főiskolán tanított. Ma már gondolatait, történeteit, meséit az Angkor Tours és az I Love Iceland előadásain vagy körutazásain hallani. Folyamatosan frissülő utazási tapasztalatainak köszönhetően mind a szállások kiválasztásában, mind a programok kialakításában bátran fordulhatunk hozzá. Helyismerete, történeti-világnézeti szemlélete és oktatási rutinja az általa vezetett csoportos körutazások megtervezésében és vezetésében is megmutatkozik. A vele utazásra indulók nemcsak egy nyugodt és rutinos kísérőt kapnak, hanem a szeretett „világáról” szívese mesélő, tanító lelkes vezetőt.

Dani
i... love...iceland...