fbpx
I Love Iceland Car Rental 00 36 20 543 33 20

Bérlési feltételek

Korhatárok és jogosítvány

Érvényes jogosítványnak legalább 12 hónapja rendelkeznie kell, és a bérletésk kezdetekor be kell mutatni. A bérlőnek legalább 18 évesnek kell lennie kis autók esetén és 21 évesnek nagyobb méretű járművek esetén (Van). GOLD biztosítási csomag megvásárlása esetén jogosítvány nélkül bérelhet normál autót 12 hónapig.

Bank- vagy hitelkártya

Biztonsági okokból a bankkártya másolatot az I Love Iceland Car Rental minden kölcsönzés kezdetekor elvégzi, még akkor is, ha az utalvány fedezi a kölcsönzés költségeit. Ez a hitelkártya minden további költség fedezésére szolgál, mint például extra biztosítás, károk, üzemanyag, parkolási és gyorshajtási jegyek, vagy bármilyen többletköltség, amely a bérlő által az autó használatából ered.

Bérlési idő

Az autó bérlésének minimális időtartama 48 óra. Bérlő vállalja, hogy egy napi bérleti díjnak megfelelő összeget fizet, ha az autót a feltüntetett leadási időn túl több mint 5 órával visszaküldik.

Felvételi és elszállítási szolgáltatás

Reykjavík környékén szállodákban, panziókban vagy egyéb szálláshelyeken megszálló utazók számára a járművet ingyenesen házhoz szállítjuk. A Keflavik repülőtérre érkező ügyfeleink számára normál felár ellenében (egy hetes vagy hosszabb bérleti időszak esetén ingyenes) a nemzetközi repülőtérre, valamint a Reykjavík területén belül bárhová máshová is szállítjuk.

Külföldre utazás

Nem engedélyezett az I Love Iceland Car Rental-nál

Autó típusok

Az I Love Iceland Car Rental fenntartja a jogot a lefoglalt járművek helyettesítésére, ha az autótípus nem elérhető. A cég garantálja, hogy hasonló vagy jobb típusú járművet biztosít.

Üzemanyag

A bérautót tele tankkal biztosítjuk. Az autót teli tankkal kell visszavinni. Amennyiben a fent említett feltétel nem teljesül, 23€ (~25$) szolgáltatási díj kerül felszámításra a tankolásért a hozzáadott üzemanyagon felül.

Adó

Az általános forgalmi adó (áfa) Izlandon 24%.

Gyermekülések

Izlandon kötelező a gyerekeknek biztonsági ülésben utazni. Gyermekülések kérésre rendelkezésre állnak, és 6 hónapos és 4 éves kor közötti gyermekek számára alkalmasak.

Lemondási és foglalási feltételek

A foglalás visszamondható díjmentesen bármikor.

Biztosítás

A harmadik fél felelőssége minden alkalommal megegyezik az izlandi törvények által előírt összeggel. Ez vonatkozik az egyéni járművezetői felelősség mértékére is. A bérleti díj automatikusan tartalmazza a harmadik féltől származó fedezetet és a balesetbiztosítást.

Collision Damage Waiver (CDW)

Az ütközési károk lemondása automatikusan benne van a bérelt jármű árában. A bérlő szabályzatában szereplő alapértelmezett önrész 350 000 ISK-nak felel meg normál járművek és kisteherautók esetében.

Super Collision Damage Waiver (SCDW)

A szuper ütközési károktól való mentesség a szabványos CDW opcionális kiegészítője. 150 000 ISK-ra csökkenti a normál járműveknél és 200 000 ISK-ra a kisteherautóknál.

Kavicsvédelem (GP)

Ez a védelem magában foglalja az autó sérülését, amikor egy másik autó kavicsot vagy köveket dob ​​a járműre. A kavicsvédelem 1000 ISK/nap áron kapható. A saját kockázat 15.000 ISK.

Lopásvédelem (TP)

TP – fedezi a bérelt járművek lopását. A TP-t minden lemondási csomag tartalmazza. A saját kockázat 0 ISK.

Sand & Ash Damage Waiver (SADW)

A homok- és hamukártól való lemondás javasolt az erős szél okozta károk elleni védelem, amelyek homok- vagy hamulökést okoznak. Ez jelentősen károsíthatja a jármű külsejét. A homok- és hamuviharok által okozott károkért egyébként a bérlő kizárólagos felelőssége. Izlandon a kiszámíthatatlan és gyakran kihívást jelentő vezetési körülmények miatt az SADW meg tudja könnyíteni Önt a bérlet végén felmerülő felesleges költségektől.

Felelősségmentesség (GOLD)

Annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk az I Love Iceland Car Rental autóbérléssel kapcsolatban, felajánljuk a Felelősségmentesség választását, amely nulla levonást biztosít a járműveinket ért károkból. Ez az opció tartalmazza az összes fent említett védelmet (CDW/SCDW, SADW, TP, GP), és a legaggasztóbb izlandi tartózkodást biztosítja.

A következő károk azonban mindig a bérlőt terhelik, és azokat NEM fedezi a CDW, SCDW vagy GOLD:

  • hanyagság.
  • vízbe és folyóba való behajtásból, valamint terepen történő közlekedésből eredő károk.
  • ittas állapotban vezetés.
  • a gumiabroncsok, a szélvédő és az autó aljának sérülése.
  • az ajtót leszakító szél okozta károk.
  • homok- és hamuvihar okozta károk (csak abban az esetben érvényes, ha a bérlő nem SADW vagy GOLD biztosítást választott).